Известие

Collapse
No announcement yet.

Airbag-а светна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Или пък ти изгърми конзолата , и пак ти свети аирбага ама едвали ще се отвори някоя като конзолата не работи
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Момчета, при мойта катастрофа със 147-цата светеше дясната завеса и левия страничен аЪрбег, НО предните два си се отвориха като стой та гледай!
      Евентуално, ако някоя възглавница няма да се отваря, то това би била само тази, която дава грешка (логично), а другите си работят без проблеми - надявам се, така да е по-ясно
      Освен това се отварят и без да е поставен предпазен колан!
      Kuкu, тук ми хареса. Дано и другите го разберат, че всичко зависи дали чекът свети заради BAG или заради друго.
      И какво умуваме кой бег е на колегата като диагностиката го е изписала ясно - DRIVER SQUIB
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Това е изписала диагностиката на единия от колегите, но другите колеги не казват дали са ходили на диагностика и какво е показала тя
        sigpic

Comment

Добре, какво да го правя сега този Driver Squib? Грешката я чистя след 1-2 дни пак се появява... По колата нищо не съм пипал. За волана само съм го местил(Нали е чупещ се), но не знам дали е това причината....
          Alfa Romeo 147, 1.6 - 120hp (ГИ - Emer Frank Plus OBD)

Comment

Първоначално публикувано от Spunky Покажи съобщение
            Добре, какво да го правя сега този Driver Squib? Грешката я чистя след 1-2 дни пак се появява... По колата нищо не съм пипал. За волана само съм го местил(Нали е чупещ се), но не знам дали е това причината....
            Куплунзи - на волана най-вероятно. Отвиваш възглавницата и почистваш. Под седалката има друг. Има и още
            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
            0879369082

Comment

Working...
            X